Wilde oesters, half dozijn naar keuze naturel of gemarineerd met citroen, komkommer en gin

Droogham, heerlijke droogham gevuld met een salade van gebakken fuet en pasta

Tataki, van gebraden ossenhaas met sesamdressing

Zalm, huis gerookt geserveerd met asperges, zoetzuur en basilicummayonaise


Pastinaak, ‍‍‍luchtige soep van pastinaak met Hollandse blauwe kaas

Bouillabaisse, rijk gevuld met diverse vissoorten en knapperige groenten

Combinatie, heerlijke combinatie van drie zalige soepjes


Coquille st. Jacques, gebakken met pancetta, romanesco, eendenlever en bloemkoolpuree

Gamba, gewokt met saus van tomaat en zoetzuur van bundelzwammetjes

Zwezerik, krokante kalfszwezerik met appel, calvados en zwezerik bitterballetje

Kreeft, gekookte halve kreeft met asperges en aspergeboter  

Voorgerechten

€14,50

€15,50

€13,50

€13,50

€13‍‍‍,50

€9,50‍‍‍

€2‍‍‍0,-

€14‍‍‍,-

€1‍‍‍8,-

€‍‍‍15,-

€10‍‍‍,-

Kreeft, gekookt of gebakken en geserveerd met frisse salade, huisgemaakte mayonaise en dikke frieten

Grietbot, zachte filet gepocheerd met gerookte paling en romige puree van eigenheimers

Zalm, huis gerookt met pasta en pesto‍‍‍

Kabeljauw, krokant gebakken, met pastinaak, witlof en citroen

€35,-

‍‍‍€22,50‍‍‍

€25‍‍‍,-

€23‍‍‍,50

Kalfsoester, met varkenswang, gerookte paling, hete bliksem                                                        en zoetzure appelstroopsaus‍‍‍

Rund, malse tournedos van Hollands rund naar wens geserveerd met peper- of rode wijnsaus

Kalfslende, frisse combinatie van kalfslende, gamba, asperge en pesto

Lam, biefstukjes van Hollands zuiglam met knolselderij, honing en kruiden

€2‍‍‍3,50

€28,-

€27,50

€22,50‍‍‍

SURPRISE MENU

Laat u verrassen door een van onze heerlijke surprisemenu’s. U geeft aan wat u niet wenst en het aantal gangen en wij verzorgen voor u een verrassend diner‍‍‍


4 gangen € 45,-

wijnarrangement € 22,50

***

5 gangen € 55,-

wijnarrangement € 27,50

wijnen grand cru 5 gangen € 45,-

***

6 gangen € 60,-

wijnarrangement € 29,50

Menukaart

Reserveren

U kunt telefonisch reserveren of gebruik maken van ons online reserverin‍‍‍gssyteem.

Uw online reservering is pas definitief als u per e-mail een bevestiging heeft ontvangen.

Openingstijden

Maandag

Ru‍‍‍stdag

Dinsdag t/m vrijdag

Lunch van 12:00 tot 14:00

Diner vanaf 18:00

Zaterdag

Diner vanaf 16:00

Zondag

Diner vanaf 14:00

‍‍‍Copyright Creating Corporate Communication (C3) 2016-2018

Reserveren

Contactgegevens

Restaurant D‍‍‍en Uiver

Torenstraat 3

5366 BJ Megen

Telefoon: 0412 – 462548

Contact

Hoofdschotels

Desserts

Crème brulee, vanille crème brulee met mousse van rabarber en sorbetijs

Kaas, een uitgebalanceerde samenstelling van diverse soorten

Sabayon, luchtige sabayon met ‍‍‍limoncello fruit en sorbetijs

Dadels, heerlijke dadeltaart met mousse van bastogne en ijs van karamel

Cheesecake, limoen/cheesecake, mousse van chocolade en lemoncurd

Mini dessert, Den Uiver special (minidessert met een heerlijk kopje koffie of thee)

Ook als vegetarische of veganistische gast bent u bij ons van harte welkom. Heeft u speciale dieetwensen, zoals gluten en/of lactose vrij? Wij stellen graag in overleg met u een menu samen passen bij uw wensen.

‍‍‍Vermeld bij uw reservering uw wensen of neem contact met ons op.

‍‍‍ €9,-

€8,50,-

€15,-

€9,-

€10,-

€9,-

Home

Menukaart

Groepen & Zakelijk

Contact

Reserveren

denuiver@online.nl  

MENU DEGUSTATION

Frisse pokebowl met gerookte kalkoen en rivierkreeften staartj es

*

Cocktail van truffel/roerei en knolselderij

*

Bloemkool, coquille, droogham

*

Biefstukje van wild zwijn ent rosé gebraden hertensukade

*

Wisselend kaasassortiment                                                              

*

Appel/abrikozen cake met mousse van limoenchocolade

***

‍‍‍p.c. €55,50

wijnarrangement €27,50

 

NAJAARS MENU

‍‍‍
Malse rundercarpaccio met parmezaan krokant

**

Verfrissende sorbet

**

Kalfsoester met varkenswangetje en appelstroop

**

Karamel crème brulee met stroopwafel brunoise

**

p.c. € 30,-

Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren
Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren